Be My Model

EN: Due to the fact that I live in Romania, this page is primarily targeted to romanian viewers. If you do not speak romanian, but you are/live in my area and want to work with me, send me a message and we will talk directly.

RO: În prezent am mai multe proiecte (cum se poate vedea mai jos) sau idei de proiecte ce implică persoane, pentru portofoliul meu personal sau pe viitor pentru proiectele comerciale. Asadar caut persoane interesate din Baia Mare, dezinvolte, cu sau fără experiență în domeniu. Dacă ești interesată, trimite-mi un e-mail cu 5-10 imagini cât mai diferite (ipostaze, ținute, încadrări), date de contact (telefon, email), localitatea de domiciliu, vârsta, cum ai auzit de noi și alte detalii relevante.

Ce îți iese de aici? Vei primi pozele din ședință atât cele prelucrate (selecțiile) cât și cele neprelucrate. Dacă ești de acord să folosesc pozele pentru a obține venituri, vei primi din acestea un procent (care se discută după caz). Pentru ședințele comerciale, venitul tău se va discuta după caz.

Ne rezervăm dreptul de-a ne selecta modelele după criterii proprii.

CERINTE PENTRU CEI INTERESATI DE INSCRIERE:

Seriozitate. Daca dorești doar informații, precizează acest lucru. Dacă, din anumite motive, nu poți să mai vii la ședința programată, anunță din timp.

Comunicare. În general noi suntem deschiși oricui, cu sau fără experiență. Comunicarea, colaborarea si sinceritatea sunt factori esențiali pentru a accepta sau refuza un model.

Vârsta. De preferință dorim să lucrăm cu persoane majore, datorită limitărilor impuse de lege. În cazul minorilor, este necesar acord scris din partea părinților sau tutorilor legali indiferent de genul fotografic pe care îl vom aborda. Vor avea prioritate modelele care vin cu anumite idei/propuneri pentru sedintele foto.

CE NU ESTE BE MY MODEL:

Nu este o modalitate de-a primi poze de Facebook pe gratis. Deși facem și idei pentru tine, în general te selectăm deoarece avem nevoie de modele pentru ceva anume, un proiect sau o idee. Daca nu dorești să fii folosită la așa ceva, dorești doar poze pentru un anumit scop, cere o ofertă pentru ședință plătită. Lucrăm cu prețuri rezonabile, pentru orice buzunar și suntem încăntați să te pozăm. Pentru toate ședințele foto se va semna de fiecare dată un model release (contract între model și fotograf) în care se specifica unde și cum putem folosi imaginile din ședința respectivă. Așadar, ai control total asupra ce se întâmplă cu acele poze, unul din principiile noastre fiind transparența în comunicare.

Proiecte curente

  • (i)real
  • Intimate
  • boudoir si lenjerie intima
  • nud artistic (citește și articolul ACESTA);

Pentru orice informații, nu ezita să mă contactezi.

© Erdei Rudolf – Toate drepturile rezervate.

Copierea, distribuirea, reproducerea în orice fel, integrală sau fragmente, este permisă doar cu acord scris din partea autorului. Pentru orice tentativă de furt se va depune plângere penală.
Citatele sunt permise în limita a 50 de cuvinte și doar cu precizarea sursei (numele autorului și site-ul).