Ghidul nunții – cum să ai o nuntă perfectă

Ai primit inelul! Ce zi fericită! Acum urmează lungul și sinuosul drum al organizării nunții. Fiind prima (și îți dorim să fie ultima) dată când faci toate aceste pregătiri, este foarte ușor să fii supraîncărcată de toate chestiile și chestiuțele ce trebuie făcute și organizate pentru ca nunta ta să fie un succes. Multe chestii trebuie făcute din timp, altele trebuie gândite bine. Nu e neapărat greu dar cu siguranță poate părea mult.

Articolele de mai jos din seria „Ghidul Nuntii” te vor ajuta în gândirea și organizarea unei nunți frumoase, indiferent ce stil de nuntă vei alege. Acestea cuprind sfaturi practice, idei la care poate nu te-ai gândit. Filosofia noastră este simplă: un client educat este un client fericit! Așadar, fă-ți timp și citește (și recitește) seria de articole. Cu siguranță vei găsi multe idei ce te vor ajuta!

Casă de piatră, lectură plăcută și mai ales răbdare multă până vei trece de toate cu bine 🙂

Echipa Erdei Rudolf Photography

Pentru navigare, fă click pe categoria dorită. 

© Erdei Rudolf – Toate drepturile rezervate.

Copierea, distribuirea, reproducerea în orice fel, integrală sau fragmente, este permisă doar cu acord scris din partea autorului. Pentru orice tentativă de furt se va depune plângere penală.
Citatele sunt permise în limita a 50 de cuvinte și doar cu precizarea sursei (numele autorului și site-ul).