Amintirile tale, pentru totdeauna – fotograf nunta

Fotografie profesionala de nunta - fotograf nunta baia mare

Amintirile sunt, probabil, singurele posesiuni pe care nimeni nu ni le poate fura. Însă, e bine știut că timpul estompează amintirile din mintea noastră. Ce poți face pentru a nu pierde cele mai importante amintiri ale tale, fie că sunt de la nuntă, botez, sau alte evenimente? Răspunsul este fotografia profesională de nuntă.

7 motive pentru care să ne alegi ca fotograf la nuntă:

  1. Avem pasiune pentru oameni. Tot ceea ce facem, facem din pasiune. Lumina, imaginea, oamenii, toate aceste elemente ne pasionează și dorim să creăm artă de fiecare dată.
  2. Suntem o echipă tânără și dinamică, însă cu multă experiență (10 ani pe piața națională). Am fotografiat evenimente în Baia Mare, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Bistrița, Brașov, Sibiu. Vezi portofoliul.
  3. Punem suflet în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că atât momentele surprinse sunt de cea mai înaltă calitate, dar și materialele sunt gândite și executate cu atenție până la cele mai mici detalii. 
  4. Lucrăm doar pentru tine! Toate materialele predate sunt hand-made (lucrate de mână) de echipa noastră sau în colaborare cu diferite ateliere.
  5. Nu lucrăm pe șabloane. Aceasta va garanta unicitatea a tot ceea ce primești. Nu facem niciodată același design pentru doi clienți.
  6. Vei colabora cu oameni, nu cu firme impersonale. Punem mare accent pe întâlnirile față-în-față, astfel vei lua contact încă de la început cu mine și cu persoanele care te vor deservi. Vei ști în fiecare moment cu cine lucrezi și ce vei primi în final.
  7. Plătești prețul corect. Nu suntem o echipă de vedete. Vedeta ești chiar tu! Deși prețurile reflectă cantitatea enormă de muncă ce se depune pentru tine, ele nu vor fi niciodată supra-evaluate. De asemenea, avem oferte de preț adaptate cerințelor tale. Cere o ofertă de preț personalizată.

Pentru cele mai importante amintiri din viață, angajează un fotograf profesionist pentru a imortaliza în poze fiecare clipă. Construiește-ți singur o capsulă a timpului cu ajutorul unui album foto ce conține toate momentele importante ale zilei. Fă-ți câte un album pentru fiecare eveniment. Cu siguranță peste ani și ani te vei felicita că ai făcut-o.

Accesează ofertele de nuntă și botez

Îți dorești o ședință foto de portret, pentru a marca un anumit eveniment sau amintire, o ședință foto boudoir? 

Echipa noastră oferă ședințe foto în absolut orice gen de fotografie.

Accesează ofertele de fotografie portret

Ghidul Nunții

De ceva vreme lucrăm la o serie de articole intitulată Ghidul Nunții. Știm că e prima dată când organizezi o nuntă, așadar am pus aici aproape tot ce ai nevoie să știi pentru a primi fotografii perfecte în ziua nunții, precum și alte sfaturi pentru o nuntă de vis. Articolele includ teme precum: Cum să-ți alegi fotograful de nuntă, Machiajul perfect în ziua nunții, Cum să pozezi, și multe altele. Pentru o listă completă a articolelor, accesează Ghidul Nunții.

Pentru a fi la zi cu noutățile din această categorie, te invit să te înscrii la newsletterul nostru:

[yikes-mailchimp form=”1″ title=”1″ submit=”Înscrie-te”]
© Erdei Rudolf – Toate drepturile rezervate.

Copierea, distribuirea, reproducerea în orice fel, integrală sau fragmente, este permisă doar cu acord scris din partea autorului. Pentru orice tentativă de furt se va depune plângere penală.
Citatele sunt permise în limita a 50 de cuvinte și doar cu precizarea sursei (numele autorului și site-ul).