Be My Model

EN: Due to the fact that I live in Romania, this page is primarily targeted to romanian viewers. If you do not speak romanian, but you are/live in my area and want to work with me, send me a message and we will talk directly.

RO: În prezent am mai multe proiecte (cum se poate vedea în lista de mai jos) sau idei de proiecte ce implică persoane, pentru portofoliul meu personal sau, pe viitor, pentru proiectele comerciale. Așadar caut persoane interesate din zona Baia Mare (sau dispuse la deplasare), dezinvolte, cu sau fără experiență în domeniu. Dacă ești interesată, trimite-mi un e-mail cu 5-10 imagini cât mai diferite (ipostaze, ținute, încadrări), date de contact (telefon, email), localitatea de domiciliu, vârsta, cum ai auzit de noi și alte detalii relevante.

Ce îți iese de aici? Vei primi pozele din ședință atât cele prelucrate (selecțiile) cât și cele neprelucrate. Dacă ești de acord să folosesc pozele pentru a obține venituri, vei primi din acestea un procent (care se discută după caz). Pentru ședințele comerciale, venitul tău se va discuta după caz.

Îmi rezerv dreptul de-a selecta modelele după criterii proprii.

CERINTE PENTRU CEI INTERESATI DE INSCRIERE:

Seriozitate. Daca dorești doar informații, precizează acest lucru. Dacă, din anumite motive, nu poți să mai vii la ședința programată, anunță din timp. Voi refuza să lucrez cu persoane neserioase.

Comunicare. În general sunt deschis oricui, cu sau fără experiență. Comunicarea, colaborarea și sinceritatea sunt factori esențiali pentru a accepta sau refuza un model.

Vârsta. De preferință doresc să lucrez cu persoane majore, datorită limitărilor impuse de lege. În cazul minorilor, este necesar acord scris din partea părinților sau tutorilor legali indiferent de genul fotografic pe care îl vom aborda. Vor avea prioritate modelele care vin cu anumite idei/propuneri pentru ședintele foto.

CE NU ESTE BE MY MODEL:

Be my model NU este o modalitate de-a primi poze de Facebook pe gratis. Deși fac și idei pentru tine, în general te selectez deoarece am nevoie de modele pentru ceva anume, un proiect sau o idee. Dacă nu dorești să fii folosită la așa ceva, dorești doar poze pentru un anumit scop, cere o ofertă pentru ședință plătită. Lucrez cu prețuri rezonabile și sunt încântat să te pozez.

Pentru toate ședințele foto se va semna de fiecare dată un model release (contract între model și fotograf prin care îmi dai dreptul să folosesc și să public imaginile) în care se specifica unde și cum pot folosi imaginile din ședința respectivă. Așadar, ai control total asupra ce se întâmplă cu acele poze, unul din principiile noastre fiind transparența în comunicare.

Modificări GDPR

Dacă vreodată ți se schimbă situația și nu mai dorești ca acele fotografii să fie publicate, poți cere acest lucru. Cererea se adresează în scris, pe e-mail.

Pentru ședințele gratuite (făcute pentru portofoliul meu), dacă dorești să nu mai fie folosite, va trebui să achiți contravaloarea ședinței foto

Pentru ședințele la care ai fost plătit să fii model, acest lucru s-ar putea să nu fie posibil (în cazul în care imaginile au ajuns la un client), însă este foarte important să discutăm și să găsim o modalitate de rezolvare.

Proiecte curente

Pentru orice informații, nu ezita să mă contactezi.

© Erdei Rudolf – Toate drepturile rezervate.

Copierea, distribuirea, reproducerea în orice fel, integrală sau fragmente, este permisă doar cu acord scris din partea autorului. Pentru orice tentativă de furt se va depune plângere penală.
Citatele sunt permise în limita a 50 de cuvinte și doar cu precizarea sursei (numele autorului și site-ul).