În vara anului 2014 am început fotografiile pentru acest proiect. Multe persoane mi-au pus întrebări despre el, aşadar m-am hotărât să scriu un mic articol prin care să răspund acestora, pentru a uşura accesul la informaţii celor interesaţi de proiect.

DE CE “INTIMATE“?

Pentru că uneori uităm inima gingaşă şi dulce ce se ascunde în spatele zâmbetului unei femei. Pentru că uneori uităm să apreciem femeia pentru ce este ea în adâncul sufletului şi dorim să o schimbăm, să o modelăm după alte tipare. Şi pentru că aceste tipare nu spun întotdeauna adevărul.

DESPRE CE ESTE VORBA ÎN ACEST PROIECT?

Este vorba despre femeia ascunsă. Femeia cea neînţeleasă de bărbaţi, femeia ce uneori stă ascunsă în spatele unor măşti. Prin seria asta încerc să surprind esenţa feminităţii, aşa cum o văd eu prin obiectivul aparatului foto. Este vorba despre tot ce NU e femeia aşa cum o vedem în media de azi.

DE CE ESTE ALEASĂ ACEASTĂ ŢINUTĂ? ESTE OBLIGATORIE?

Da, fotografiile pentru acest proiect vreau să fie toate în această ţinută. Ea a fost aleasă pentru a evidenţia vulnerabilitatea feminină, prejudecăţile şi nesiguranţele legate de propria persoană (pe care, să fim sinceri, orice femeie le are). Este un proiect artistic, nu mă aştept să fie înteles şi aprobat de toţi, însă am speranţa ca măcar pentru jumătate de ceas să lăsaţi deoparte prejudecăţile şi să încercaţi să vă regăsiţi aici.

NU MĂ REGĂSESC ÎN ACEST PROIECT.

Nu? Excelent, înseamnă că sunteţi o canditată perfectă pentru o imagine în cadrul proiectului. Dacă sunteţi interesată, vă rog să mă contactaţi prin mesaj pe Facebook, sau cu oricare modalitate de pe pagina de Contact a site-ului.

CE FEL DE MODELE SE CAUTĂ?

Femei şi fete fără prejudecăţi (legate de tema proiectului), deschise, naturale. Nu caut perfecţiunea manechinelor. Caut o personalitate, o pasiune, o idee.

CE AM NEVOIE PENTRU A LUA PARTE LA PROIECT?

Un sutien negru, optional părul întins şi ruj roşu. Pe lângă asta, ceva ce vă face unică, fie că e vorba de o pasiune, o stare emoţională, etc. Acestea se discută înainte de şedinţa foto.

UNDE VOR APĂREA POZELE?

Pe Facebook si pe site-ul meu. Dacă în timp vor mai apărea şi altundeva, aceasta se va face cu acordul fiecărui model în parte.

MIE CE ÎMI IESE?

Sedinţa foto durează maxim 2 ore, din care pentru proiect avem nevoie de maxim 30-40 de minute. Restul şedinţei foto este pentru voi, faceti idei ce v-ar plăcea, sau le aveţi de mult timp, poze de facebook, orice.

NU AM CORPUL PERFECT, NU CRED CĂ SUNT POTRIVITĂ PENTRU ACEST PROIECT.

Aceasta este o prejudecată. Precum am scris mai sus, nu caut corpul perfect. Caut bucăţica de feminitate ce vă face pe fiecare dintre voi unică. Fiecare femeie este frumoasă într-un mod aparte şi ar fi greşit să nu se vadă acest lucru.

CUM VĂ POT CONTACTA?

Pe Facebook puteţi găsi seria la adresa ACEASTA. Mă puteţi contacta prin mesaj privat pe facebook, sau oricare altă modalitate ce vă convine de pe pagina de Contact a site-ului.

Proiecte similare: