Poate fi destul de complicat să intri zilnic pe un site/blog pentru a vedea articolele noi, sau pentru a vedea dacă s-a mai postat ceva. Însă mulți o fac deoarece sunt interesați de conținutul site-ului. Am observat că există mulți vizitatori care revin pentru articole precum Ghidul Nunții, așa că am introdus posibilitatea de-a te abona la noutăți.

Cum să mă înscriu?

În dreapta vei observa un formular în care ți se cere adresa de mail, numele și prenumele. Completează datele și vei primi un email în care și se cere să confirmi adresa. Odată confirmată adresa, ești abonată la newsletter. Poți oricând să te dezabonezi, accesând linkul aferent din oricare newsletter primit.

Cât de des voi primi emailuri?

Cel mai probabil vor fi 2-4 emailuri pe luna, cu articole și oferte noi care te-ar putea interesa.

Mă pot dezabona?

Sigur că poți, tot ce trebuie să faci este să accesezi linkul aferent din oricare newsletter primit. Acesta se va afla în partea de jos a paginii.

Voi primi spam?

SPAM înseamnă mesaje nesolicitate sau care nu conțin datele de contact ale expeditorului, tu neavând posibilitatea de-a te dezabona. Așadar, NU vei primi SPAM niciodată! Articolele vor fi doar ce te interesează pe tine, vor exista întotdeauna datele mele de contact și vei putea să te dezabonezi oricând.

Concluzie

Nu ai nimic de pierdut dacă te înscrii. Vei fi la curent cu toate noutățile de pe site, ce te-ar interesa și vei putea fi printre primii care vor avea parte de ofertele speciale, precum și oferte doar pentru cei înscriși aici. Ce mai aștepți? Înscrie-te chiar azi!