Botez Mara Eliza

Nu în fiecare zi am ocazia să pun pe copertă o fotografie făcută chiar de părintele copilașului botezat. Însă aceast botez a fost exact asta, așa că Eugenia, sper că ești mândră de tine! Toată ședința foto a ieșit foarte frumos!

Botezul poate să fie o ocazie mai încărcată de emoții decât o nuntă. De fapt acest lucru mi l-au mărturisit cei doi tineri părinți la întâlnirea dinaintea evenimentului. Dar, totul este bine atunci când se termină cu bine, iar botezul micuței Mara a fost nu bine ci foarte bine. Ca toți copii, și-a încercat puțin plămânii prin biserică, însă spre final a avut și puterea să zâmbească, topind inimile nașelor dar și a mea  

Mara, dragă, să crești mare și să ne inviți și la nunta ta, așteptăm cu nerăbdare să te pozăm! Bineînțeles că mai avem de așteptat vreo 20 de ani (cel puțin), dar suntem încrezători și nerăbdători.

Călin și Eugenia, sunteți doi părinți minunați cu care a fost o plăcere să colaborăm. Să fiți fericiți împreună pentru totdeauna!

© Erdei Rudolf – Toate drepturile rezervate.

Copierea, distribuirea, reproducerea în orice fel, integrală sau fragmente, este permisă doar cu acord scris din partea autorului. Pentru orice tentativă de furt se va depune plângere penală.
Citatele sunt permise în limita a 50 de cuvinte și doar cu precizarea sursei (numele autorului și site-ul).