1 şi 8 Martie sunt zile speciale pentru noi toți deoarece în aceste zile celebrăm femeia!

Începutul primăverii este o metaforă a vieții pe care am primit-o fiecare prin femeie. De aceea, dorim să fiți și alături de noi în aceste două zile speciale!

Proiectul se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor și se va desfășura în Baia Mare, la studioul RolandStudio (str. Vasile Lucaciu lângă Registrul Comertului) pentru o miniședință foto.

Cum puteți participa?

Participarea se face pe bază de programare și numărul de persoane este limitat, așadar vă rugăm să ne contactati cât mai curând pentru rezervarea orei dorite!

Ce vă oferim?

O mini-ședință foto de aproximativ 15-20 de minute în care dumneavoastră sunteți în centrul atenției. Vom surprinde zâmbete, emoții, frumusețea dumneavoastră naturală și, de ce nu, buchetul superb de trandafiri roșii pe care l-ați primit de la bărbatul important din viața dumneavoastră. Puteți aduce ce ținută doriți, atât timp cât vă face să vă simțiți bine!

Fotografiile vor fi prelucrate pe loc și oferite pe suport electronic* (e-Mail, sau pe stick-ul dumneavoastră), iar una dintre ele, la alegere, va fi încărcată pe pagina noastră de facebook și imprimată pentru dumneavoastră în format 10*15 cm, pentru păstrare în albumul personal de amintiri.

Cât costă?

Oferta de mai sus, în cele două zile rezervate, nu vă costă nimic! Acesta este modul nostru de-a ne arăta recunoștința pentru femeile din jur.

Așadar, aveți doar de câștigat! Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactați pe una din căile de pe pagina Contact, sau pe Facebook (RolandStudio sau Erdei Rudolf Photography). Vă așteptăm cu drag!

 

* fotografiile vor fi marcate discret cu logo-ul nostru