Prețuri pentru fotografia de nuntă

Cerere ofertă personalizată pentru nuntă

Serviciile foto/video pentru nuntă sunt printre cele mai dificile servicii fotografice disponibile, în parte datorită unicităţii evenimentului și a momentelor ce îl compun. De aceea, dacă preţuiești amintirea zilei, o echipă pasionată de arta fotografiei ar trebuie să fie una din prioritățile tale.

Desigur că oferim prin colaboratori şi servicii video, însă pentru acestea va trebui să ne ceri o ofertă separată (vezi pagina de Contact). De asemenea, nu uita să citești şi serviciile extra, imediat sub lista de pachete. Pentru nuntă, îți propun unul din următoarele pachete foto orientative (prețuri valabile pentru 2017-2018). Prețurile nu sunt finale. Pentru o ofertă finală, te rog să ne contactezi.

Pachetul Lux
1 Fotograf + asistenți
de la1100EuroÎn acest pachet vei avea: prezența unui fotograf și cel puțin un asistent (maxim 16 ore), imaginile prelucrate pe suport electronic (stick de memorie și online), Album foto 30*80 cu 50 de pagini, ședință foto după nuntă (Love Story, Trash the Dress) de 4 ore, 4 albume mici pentru părinți/nași, 10 fotografii imprimate tip tablou (20/30cm), 100 fotografii imprimate 10*15cm. Deplasarea inclusă în limita a 200km.
Profesional
1 Fotograf și un asistent
de la 750EuroPrezenţa a un fotograf și un asistent la eveniment (maxim 16 ore), imaginile prelucrate pe suport electronic (stick de memorie si online pentru un an), album foto 30/60 cu 40 de pagini, ședinţă foto după nuntă (Trash the Dress / Love Story) de 2 ore, deplasarea inclusă în limita a 100 km.
Standard
1 Fotograf - BEST VALUE
de la600EuroPrezenţa unui fotograf la eveniment (maxim 16 ore), imaginile prelucrate suport electronic (stick si online pentru un an de zile), album foto 30/60 cu 40 de pagini, ședinţă foto după nuntă (Trash the Dress / Love Story) de 2 ore, deplasarea inclusă în limita a 100 km.
Economic
1 Fotograf - pentru nunțile mici (sub 80 de persoane)
de la450EuroPrezenta unui fotograf la eveniment (maxim 12 ore), imaginile prelucrate pe suport electronic (stick și online pentru un an de zile), album foto 20/40 cm cu 30 de pagini.
  • Kilometrii suplimentari sau pentru pachetele ce nu includ deplasare, se tarifează la 1 leu per km;
  • Orice pachet se poate suplimenta oricând cu orice alte servicii;

Vrei să te încadrezi într-un buget mai strâns? Poate te-ar interesa una din următoarele opțiuni:

Album Alb/Negru
Reducere de 10% la oricare pachet ce include albumPentru cei ce vor un album complet alb/negru, extrem de elegant și atent lucrat. Atenție! Acest album nu va avea nici măcar o fotografie color!
Boudoir for my portfolio
Reducere de 10% la oricare pachetVrei o ședință boudoir și ne dai acceptul să folosim și noi fotografiile în portofoliu? Ai 10% reducere la orice pachet de nuntă
Doar album
Pentru cei ce nu vor nimic digital
de la400EuroLa acest pachet vei primi doar un frumos album de nuntă, dimensiunea 20*60 și 30 de pagini, cu cele mai importante momente ale zilei, livrabil în aproximativ 30 de zile de la eveniment, complet retușat și editat la standardele noastre cele mai înalte. Acest pachet NU include fotografii pe nici un fel de suport (electronic sau fizic). Va fi prezent un singur fotograf pentru 10-12 ore (sau până la tort).
„Momente importante”
Cel mai ieftin pachet posibil
de la350EurÎn acest pachet, vei primi un stick de memorie cu cele mai importante momente ale zilei (aproximativ 500 de imagini, editate la standardele noastre cele mai înalte). Va fi prezent un singur fotograf pentru maxim 10-12 ore (sau până la tort). Nu se pozează momentele neesențiale cum ar fi dansul invitaților și se face doar o singură rundă de poze de grup. Pachetul nu include ședință foto extra sau album și fotografiile sunt livrabile în aproximativ 60 de zile de la eveniment.
  • Kilometrii suplimentari sau pentru pachetele ce nu includ deplasare, se tarifează la 1 leu per km;
  • Orice pachet se poate suplimenta oricând cu orice alte servicii;

Servicii Extra:

Îți putem oferi servicii specializate precum şedinţă foto de logodnă/save the date, boudoir, albume, şi cam orice face parte din lumea fotografiei.