Contact

Email: contact A erdeirudolf (.) com;
Telefon: +4-0744-401.352;
Locație: Baia Mare, Romania;
Pagina de Facebook

ERDEI RUDOLF – echipa „Vise în alb

Erdei Rudolf Portret Fotograf Nunta Baia Mare

Erdei Rudolf – Fotograf de nunta bazat in Baia Mare

Sunt coordonatorul echipei, încântat de cunoștință. Am 34 de ani și port ochelari. Iubesc lumea ce ne înconjoară, iubesc lumina, imaginea, cititul, să fiu în mijlocul naturii. Am început să lucrez în acest domeniu din pasiune, cu destul timp în urmă. Pasiunea pentru oameni ca tine, pentru lumină, pentru forme, culori, contraste. Dacă mă întrebi ce înseamnă fotografia pentru mine, nu aș ști exact ce să-ți răspund. Pentru mine ea este un limbaj în care mă simt liber, mă simt artist. Nu este doar un moment hotărâtor în care acționez declanșatorul aparatului foto. Fotografia înseamnă pregătire, frumusețe, oameni adevărați, exact ca tine.

Ca echipă, destul de repede am înțeles imensa responsabilitate pe care noi fotografii o avem, și anume aceea de-a imortaliza amintirile tale, de-a surprinde sau chiar de-a creea clipe unice, sutimi de secundă ce vor rămâne pe peretele camerei tale, sau de ce nu, imprimat direct pe peretele inimii, mulți mulți ani.

Astăzi, micuța noastră fabrică de amintiri numără multe persoane (asistenți, colaboratori) care sunt conștienți în fiecare secundă de responsabilitatea ce o au și sunt pregătiți să se ridice la nivelul exigențelor pe care le ai.

RO: Dacă ne scrii pentru a cere ofertă de preț pentru nunți te rog să incluzi suplimentar și următoarele date: data nunții, locația, cam ce servicii și materiale (albume, fotografii imprimate) te-ar interesa și cum ai auzit de noi (dacă am fost recomandați de un fost client de-al nostru, ei primesc un mic cadou ca semn de mulțumire).

EN: If you write us to ask for a price offer for weddings, please include the following data: wedding date, location, what services and end materials are you interested in (albums, printed pictures) and how have you heard about us (if you were recommended by a past client, they receive a small gift from us as a token of gratitude).

Descărcări

model_release – document de autorizare pentru modelele ce lucrează cu noi, se semnează în două exemplare originale.

Numele Dumneavoastra (necesar)

Adresa de email (necesar)

Subiect

Mesaj

Datele din prezentul formular sunt destinate doar trimiterii informatiilor cerute sau pentru a raspunde la eventualele intrebari. Acestea nu se prelucreaza in nici un fel, nu se retin in nici un fel (incluzand tabele, baze de date) si nu se instraineaza unei terte entitati/persoane in nici un fel. De asemenea, nu folosim aceste date pentru a va trimite emailuri nesolicitate si nici newslettere.


© Erdei Rudolf – Toate drepturile rezervate.

Copierea, distribuirea, reproducerea în orice fel, integrală sau fragmente, este permisă doar cu acord scris din partea autorului. Pentru orice tentativă de furt se va depune plângere penală.
Citatele sunt permise în limita a 50 de cuvinte și doar cu precizarea sursei (numele autorului și site-ul).